Babeczki z kiełkami pszenicy wiśniowej mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, kiełki pszenicy, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Z Kiełkami Wiśni I Pszenicy, Babeczki Z Kiełków Pszenicy, oraz Babeczki Z Kiełków Pszenicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków muffin; spryskaj papierowe kubki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
W dużej misce wymieszać mąkę, wiśnie, kiełki pszenicy, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i ziele angielskie; dobrze wymieszać. W średniej misce, ubić maślankę, olej i jajko trzepaczką; dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.