Babeczki Z Kawą Jagodową

Babeczki Z Kawą Jagodową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki,więc spróbuj babeczek z kawą z jagodami. Ten przepis służy 16 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki Z Kawą Jagodową, Babeczki Z Kawą Jagodową, oraz Babeczki Z Kawą Jagodową.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść 16 papierowych wkładek w patelniach na muffinki.
4
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i cukier śmietanę, aż będą lekkie i puszyste, około 5 minut. Mikser na małej prędkości, dodać jajka po 1 na raz, a następnie dodać wanilię, śmietanę i mleko. W osobnej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Z mikserem na niskiej prędkości dodać mieszaninę mąki do ciasta i ubić, aż po prostu mieszane. Złóż jagody za pomocą szpatułki i upewnij się, że ciasto jest całkowicie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Miarka ciasto do przygotowanych patelni muffin, wypełniając każdą filiżankę tuż nad wierzchem, i piec przez 25 do 30 minut, aż babeczki są lekko rumiane na wierzchu i tester ciasta wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn