Babeczki Z Dyni Pszennej Miodowej
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Babeczki z Pumpkin Wheat Honey mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś puree z dyni, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Muffinki Miodowo-Pszenne, Pełnoziarniste Muffiny Miodowe Brzoskwiniowe, oraz Pełnoziarniste Muffiny Angielskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 filiżanek muffin pan lub linię z papierowymi wkładkami.
Rodzynki umieść w filiżance i dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do przykrycia.
Odstawić na kilka minut, aby pulchnie.
W dużej misce wymieszaj mąkę pszenną, brązowy cukier, przyprawę do ciasta z dyni, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Zrób studnię w środku i włóż jajka, dynię, olej i miód.
Mieszaj tylko do momentu wchłonięcia suchych składników.
Odcedzić nadmiar wody z rodzynek i wymieszać razem z orzechami włoskimi. Łyżka do kubków muffin tak, że są one o 2/3 pełne.
Piec przez 18 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy blaty lekko dotkną. Schłodzić na patelni przed wyjęciem z kubków.