Babeczki z ciasta marchewkowego z masłem Dulce de Leche
Przepis Ciasto marchewkowe babeczki z masłem Dulce de Leche jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek do pieczenia, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 154 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Wielkanoc. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciasto nadziewane brzoskwiniami z masłem Dulce De Leche, Ciasto nadziewane brzoskwiniami z masłem Dulce De Leche, oraz Czekoladowe babeczki Dulce de Leche: seksowne Walentynkowe babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Linia 2 standardowe puszki na muffinki z wkładkami papierowymi. W misce ubij razem marchew, jajka, cukier, olej, maślankę, nasiona wanilii i kokos, ananas i orzechy w razie potrzeby. W innej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir i goździki. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny marchwi, aż dobrze połączone.Podzielić ciasto między kubki muffin, wypełniając każdy 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
(kubańska Mieszanka Przypraw)
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Posypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ostudzić w puszkach na stojakach z drutu, 10 minut. Wyjmij babeczki na stojaki z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Niezamrożone babeczki można przechowywać przez noc w temperaturze pokojowej lub zamrażać do 2 miesięcy w szczelnych pojemnikach.Mrożone babeczki z lukrem dulce de leche lub twarogiem. Matowe babeczki można przechowywać w lodówce do 3 dni; doprowadzić do temperatury pokojowej i posypać prażonym kokosem (delikatnie nacisnąć, aby przylegać) przed podaniem.