Babeczki Z Brązowym Cukrem I Orzechami
Przepis brązowy cukier-Pecan babeczki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis służy 18 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Mieszanka maślanki, brązowego cukru, skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew, cukinia babeczki z klonem i serem śmietankowym brązowy cukier lukier zwieńczony kandyzowanym orzechem, mini brown butter Funfetti babeczki + brązowy cukier buttercream {giveaway}, oraz Brązowy Cukier Funt Babeczki Z Brązowym Masłem Glazury Od Martha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 18 regularnych filiżanek do muffinek.
Rozłóż orzechy pekan w płytkiej patelni.
Piec od 6 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż się zarumienią; ostudzić.
Umieść 1/4 szklanki orzechów pekan w robocie kuchennym. Przykryć; procesować do drobno posiekanego. W małej misce, wymieszać drobno posiekane pekan i brązowy cukier; odstawić do polewy.
W innej małej misce wymieszać mąkę i sodę oczyszczoną; odstawić. W średniej misce, beat 1/4 szklanki masła i skrócenie z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki granulowanego cukru, dobrze ubijając.
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać 2 łyżeczki pasty z fasoli waniliowej.
Dodać mieszankę mąki na przemian z maślanką, bijąc na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
W małej misce ubij białka mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać pozostałe 1/4 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż jedną trzecią białek na ciasto; złóż pozostałe białka i pozostałą 1/2 szklanki tostowanych orzechów pekan. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
Tymczasem, w 1-quart ciężki rondel, gotować 1/4 szklanki masła na średnim ogniu, stale mieszając, aż rumiane.
Wlać do dużej miski; przechowywać w lodówce 20 protokół.
Dodać ser śmietankowy do rumianego masła; ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż będzie lekki i puszysty. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki pasty z fasoli waniliowej.
Mróz każdą babeczkę z obfite 2 łyżki lukru.
Posypać reserved orzechowo-brązową mieszanką cukru.