Babeczki Truskawkowe
Babeczki truskawkowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 18 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka jaj, proszek do pieczenia, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Truskawkowe, Babeczki Truskawkowe, oraz Babeczki Truskawkowe.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać pokrojone truskawki i 1/3 szklanki cukru; odstawić na co najmniej 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj 18 regularnych kubków muffin sprayem do gotowania. W dużej misce wymieszać mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszaj 3/4 szklanki śmietany do ubijania, ekstraktu migdałowego i jaj widelcem do uzyskania miękkiego ciasta.
Na lekko posypanej mąką powierzchni lekko zagnieść ciasto 3 lub 4 razy. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy około trzech czwartych pełne.
Piec 12 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 2 minuty; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Babeczki rozłupać; napełnić truskawkami i osłodzoną bitą śmietaną.
Umieścić w papierowych kubeczkach do pieczenia. Używając wykałaczki, udekoruj każde ciastko całą truskawką.