Babeczki Słonecznikowe

Babeczki Słonecznikowe
Słonecznikowe babeczki wymaga około 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 321 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka twarogu, lemon curd, Betty dekorowanie lukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babeczki Słonecznikowe, Babeczki Słonecznikowe, oraz Słonecznik Babeczki Bukiet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Powoli przesuwając koniec okrągłego uchwytu drewnianej łyżki tam iz powrotem, zrób Głębokie, 3/4-calowe Wcięcie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu (poruszaj końcem łyżki w babeczce, aby otwór był wystarczająco duży).
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
W średniej misce, beat lemon curd i twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż mieszane. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 dolnego rogu torby. Włóż końcówkę torby do góry każdej babeczki; wyciśnij torbę, aby wypełnić babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
6
Wymieszać 4 krople koloru spożywczego w lukier do bladożółtego. Lodowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
7
Umieść nieotwartą rurkę lukierową w wysokiej szklance do picia wypełnionej gorącą wodą z kranu na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Wyjąć z wody; wytrzeć do sucha. Zagnieść rurkę delikatnie rękami, aby zmiękczyć. Używając końcówki liścia na rurce lukierowej, rura 2 koncentryczne okręgi liści, zaczynając od zewnętrznej krawędzi babeczki i pracując w kierunku środka; pozostaw obszar wielkości ćwierć w środku z lukrem. Dokładnie łyżka 1 łyżeczka czekoladowe chipsy na środku każdej babeczki; naciśnij do lukier. Ułóż na tacy za pomocą kwaśnych słomek cukierkowych na łodygi i liście. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Luźno przykryć i schłodzić Pozostałe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Kwaśne CukierkiKwaśne Cukierki
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn