Babeczki piernikowe z lukrem pomarańczowym
Przepis piernikowe babeczki z lukrem pomarańczowym mogą zaspokoić Amerykańskie pragnienie w ok. 1 godzina i 25 minut. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 526 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz krystalizowany imbir, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki piernikowe z lukrem melasy karmelowej, Babeczki marchewkowe z lukrem pomarańczowym, oraz Babeczki Z Ciasta Marchewkowego Z Lukrem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż patelnię muffin z papierowymi wkładkami.
Umieść rum i rodzynki na małej patelni, przykryj i podgrzewaj, aż Rum się zagotuje. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Umieść masło i melasę w innej małej patelni i zagotuj na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Ostudzić przez 5 minut, następnie wymieszać z kwaśną śmietaną i skórką pomarańczową.
W międzyczasie przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, imbir, cynamon, goździki i sól razem do małej miseczki.
Wymieszać ręką aż do połączenia. Z mikserem na niskiej prędkości, powoli dodać mieszaninę mąki do mieszaniny melasy i mieszać tylko do gładkiej.
Odcedzić rodzynki i dodać je i skrystalizowany imbir do mieszaniny za pomocą szpatułki.
Podziel ciasto na patelnię muffin (1 okrągła standardowa miarka lodów na filiżankę to odpowiednia ilość).
Piec na środkowym stojaku piekarnika przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Na lukier, wymieszać serek, masło, skórka pomarańczowa i wanilia w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła, aż tylko połączone.
Dodać cukier i wymieszać na gładką masę.
Gdy babeczki są chłodne, obficie je zamrozić i udekorować plasterkiem krystalizowanego imbiru.