Babeczki Nadziewane truskawkami i Mascarpone
Babeczki wypełnione truskawkami i Mascarpone mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka wody, sok z cytryny, ser mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Nadziewane Truskawkami I Mascarpone, Babeczki truskawkowe z lukrem Mascarpone, oraz Babeczki Truskawkowe Z Lukrem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 puszka muffin
Zrób babeczki zgodnie z instrukcją pakowania. Lekko posmaruj puszkę muffinów i napełnij ciasto prawie do krawędzi każdej filiżanki muffinów.
Piec zgodnie ze wskazówkami opakowania i ostudzić.
W maszynce połączyć ser mascarpone, truskawki, 1/4 szklanki cukru i sok z cytryny. Przetworzyć mieszaninę do uzyskania gładkości.
Przenieść mieszaninę truskawkową do worka z ciastem wyposażonego w małą końcówkę. Delikatnie wciśnij końcówkę w dno babeczki i wciśnij mieszankę truskawkową, aż babeczka zgnieci się. Kontynuuj z pozostałymi babeczkami.
W małym rondlu doprowadzić 1/2 szklanki cukru, wody i ekstraktu wanilii na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści. W średniej misce wymieszać Syrop waniliowy z cukrem cukierniczym. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Pracując szybko, użyj gumowej szpatułki, rozprowadź lukier na górze babeczek. Jeśli lukier zaczyna się jędrnie, umieść w kuchence mikrofalowej na kilka sekund, aby się ponownie ogrzać.