Babeczki na Dzień Matki

Babeczki na Dzień Matki
Babeczki na dzień matki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1164 kalorii, 6G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.37 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka dżemu truskawkowego, masło, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj {} Czekoladowe babeczki truskawkowe na Dzień Matki, Zacznij dzień od zdrowego koktajlu bananowego, oraz Chocolate Chip Skillet Cookie + dzień na targach stanu Minnesota dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (6-cup) jumbo Muffin Patelnie wyłożone jumbo papierowych kubków do pieczenia, i płaszcz z gotowania sprayu; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
Piec przez 18 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Napełnij każdą babeczkę dżemem truskawkowym. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem lub lukrem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem TruskawkowyDżem Truskawkowy
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Aby przygotować lukier truskawkowy, ubij masło, przecier truskawkowy i, w razie potrzeby, ekstrakt, ze średnią prędkością za pomocą elektrycznego miksera, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder i sól, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
Cukier PuderCukier Puder
TruskawkiTruskawki
LukierLukier
EkstraktEkstrakt
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Aby przygotować lukier z fasoli waniliowej, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Wierzch każdej babeczki wygładzamy polewą Stawberry. Włóż metalową końcówkę nr 3 do dekoracyjnej torby; wypełnij lukrem z fasoli waniliowej. Napisz mamę na każdej babeczce. Włóż metalową końcówkę nr 21 do dekoracyjnej torby; wypełnij lukrem z fasoli waniliowej. Obramowanie rury wokół górnej krawędzi każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
10
Posypać je jadalnymi perłami i jadalnym brokatem.

Składniki

2warzywo (np. szpinak)olejek cynamonowy, opcjonalnieolejek cynamonowy, opcjonalnie2warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło zmiękczonemasło zmiękczone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło. zmiękczonamasło. zmiękczona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach12trochę posiekanej cukiniiBrokat jadalnyBrokat jadalny12trochę posiekanej cukiniiPerły jadalnePerły jadalne4larges(częściowo & )(częściowo & )2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePieczenie papieruPieczenie papieru1Średnia żółta cebula, posiekana1/3 szklanki dżemu malinowego, podzielonego1/3 szklanki dżemu malinowego, podzielonego454papryka habaneroopakowanie cukier puderopakowanie cukier puder0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepłe puree ziemniaczane (110° do 115°, przygotowane bez mleka i masła)ciepłe puree ziemniaczane (110° do 115°, przygotowane bez mleka i masła)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedżem truskawkowydżem truskawkowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprzecier truskawkowyprzecier truskawkowy4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopasta z fasoli waniliowejpasta z fasoli waniliowej2warzywo (np. szpinak)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)6511 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka pszenna uniwersalnamąka pszenna uniwersalna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn