Babeczki Mokka Z Cukrem
Przepis na babeczki Mokka z cukrem jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie niesamowity wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis służy 30. Ten deser ma 103 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, mielony cynamon, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Babeczki z marchwi, cukinii z klonem i twarogiem lukier z brązowego cukru zwieńczony kandyzowanym Pekanem, Ciasto kawowe cynamonowo-cukrowe z brązowym cukrem z polewą z twarogu waniliowego, oraz Ciasto Czekoladowe Mokka Z Kruszonką Kakaową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij 1-1 / 2 szklanki cukru, oleju, octu i wanilii, aż dobrze się połączą. W dużej misce wymieszaj mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do mieszanki cukru, aż się połączą. Dodaj kawę.
Napełnij wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Połącz cynamon i pozostały cukier; posyp połowę mieszanki ciastem.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta.
Natychmiast posyp babeczki pozostałym cukrem cynamonowym. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.