Przepis Cherry-Filled migdałowe babeczki może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. 51 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sody oczyszczonej, mleka kokosowego, wiśni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Babeczki Z Nadzieniem Wiśniowym, Babeczki czekoladowe z nadzieniem wiśniowym, oraz Babeczki Wiśniowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia muffin pan z cupcake liners.In dużą miskę, przesiać razem mąkę, Mączka migdałowa, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.
Wymieszać olej, mleko kokosowe, fasolę waniliową i ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać cukier i wymieszać do momentu włączenia. Zrobić dobrze w środku suchych składników i wlać mokre składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Wymieszać do stosunkowo gładkiej (ciasto będzie lekko grudkowate). Napełnij wkładki cupcake 3 łyżkami ciasta (papiery powinny być prawie 2/3 drogi pełnej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec przez 20-22 minut lub do złotego, a wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.
Przenieść do regału chłodzącego i pozostawić do ostygnięcia completely.To zrobić nadzienie, dodać mrożone wiśnie do średniego rondla wraz z cukrem i sokiem. Doprowadzić na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu i lekko zacierania niektóre z całych wiśni. W międzyczasie w małym naczyniu wymieszać 1 łyżkę chłodnej wody ze skrobią kukurydzianą i odstawić. Gdy mieszanka wiśniowa zacznie bulgotać, dodaj mieszankę skrobi kukurydzianej i mieszaj, aż nadzienie się zagęści i nie będzie już mleczne.
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 15 minut. Przenieść do lodówki i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.Na lukier, masło śmietankowe w mikserze elektrycznym przez 1-2 minuty, aż będzie puszyste. Powoli dodawać cukier, 1/2 szklanki na raz, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Dodaj fasolę waniliową, ekstrakt z migdałów i barwnik spożywczy i wymieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Rożek Cukru Lodowego
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
9
Dodać śmietanę i wymieszać ze średnią prędkością do lekkiego i puszystego (2-3 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Do Kawy
10
Dodać więcej śmietanki i / lub cukru cukierniczego, jeśli jest to konieczne do osiągnięcia właściwego consistency.To zmontować, wyciąć kawałek w kształcie stożka z wierzchołków chłodzonych babeczek, około 3/4 " średnicy i odstawić. Wypełnij ubytki mieszaniną wiśni i wymień czubki babeczek. Rura na lukier, obejmujące szwy. Na wierzch polać marcepanową wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki