Babeczki Migdałowe Z Nadzieniem Wiśniowym

Babeczki Migdałowe Z Nadzieniem Wiśniowym
Przepis Cherry-Filled migdałowe babeczki może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. 51 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sody oczyszczonej, mleka kokosowego, wiśni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Babeczki Z Nadzieniem Wiśniowym, Babeczki czekoladowe z nadzieniem wiśniowym, oraz Babeczki Wiśniowo-Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia muffin pan z cupcake liners.In dużą miskę, przesiać razem mąkę, Mączka migdałowa, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać olej, mleko kokosowe, fasolę waniliową i ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać cukier i wymieszać do momentu włączenia. Zrobić dobrze w środku suchych składników i wlać mokre składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Wymieszać do stosunkowo gładkiej (ciasto będzie lekko grudkowate). Napełnij wkładki cupcake 3 łyżkami ciasta (papiery powinny być prawie 2/3 drogi pełnej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec przez 20-22 minut lub do złotego, a wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Przenieść do regału chłodzącego i pozostawić do ostygnięcia completely.To zrobić nadzienie, dodać mrożone wiśnie do średniego rondla wraz z cukrem i sokiem. Doprowadzić na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu i lekko zacierania niektóre z całych wiśni. W międzyczasie w małym naczyniu wymieszać 1 łyżkę chłodnej wody ze skrobią kukurydzianą i odstawić. Gdy mieszanka wiśniowa zacznie bulgotać, dodaj mieszankę skrobi kukurydzianej i mieszaj, aż nadzienie się zagęści i nie będzie już mleczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 15 minut. Przenieść do lodówki i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.Na lukier, masło śmietankowe w mikserze elektrycznym przez 1-2 minuty, aż będzie puszyste. Powoli dodawać cukier, 1/2 szklanki na raz, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Dodaj fasolę waniliową, ekstrakt z migdałów i barwnik spożywczy i wymieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
9
Dodać śmietanę i wymieszać ze średnią prędkością do lekkiego i puszystego (2-3 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
10
Dodać więcej śmietanki i / lub cukru cukierniczego, jeśli jest to konieczne do osiągnięcia właściwego consistency.To zmontować, wyciąć kawałek w kształcie stożka z wierzchołków chłodzonych babeczek, około 3/4 " średnicy i odstawić. Wypełnij ubytki mieszaniną wiśni i wymień czubki babeczek. Rura na lukier, obejmujące szwy. Na wierzch polać marcepanową wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
MarcepanMarcepan
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego

Składniki

1(może być lub przeglądać)1/4 szklanki zmielonych orzechów makadamia1/4 szklanki zmielonych orzechów makadamia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimiękkie masło do wysmarowania foremekmiękkie masło do wysmarowania foremek11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 kij) masło lub margaryna, temperatura pokojowa(1 kij) masło lub margaryna, temperatura pokojowa2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczereśnie mrożoneczereśnie mrożone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolejolej2(zima)sok z żurawiny lub granatu lub wodasok z żurawiny lub granatu lub woda1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2(zima)śmietana lub śmietana sojowaśmietana lub śmietana sojowa3(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1(może być lub przeglądać)miód cytrusowymiód cytrusowy1fasola waniliowa (tylko nasiona) lub 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowegofasola waniliowa (tylko nasiona) lub 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn