Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym
Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 244 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, marchew, ananas w soku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym, Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym, oraz Babeczki Marchewkowe Z Lukrem Serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwanaście 1/3-cup Muffin kubki z wkładkami papieru. Pierwsze 5 składników przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, olej i jajka w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodać suche składniki do mieszaniny jaj w 2 dodatkach, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Wymieszać z marchewką i ananasem. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając każdy 3/4 pełne.
Piec babeczki, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 30 minut. Obróć babeczki na stojaki i ostudź całkowicie. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Wierzch każdej babeczki posmarować 3 łyżkami lukru imbirowo-twarogowego.
Dekoruj kandyzowanymi fiołkami, w razie potrzeby.