Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym

Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym
Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 244 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, marchew, ananas w soku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym, Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym, oraz Babeczki Marchewkowe Z Lukrem Serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwanaście 1/3-cup Muffin kubki z wkładkami papieru. Pierwsze 5 składników przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, olej i jajka w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać suche składniki do mieszaniny jaj w 2 dodatkach, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Wymieszać z marchewką i ananasem. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając każdy 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec babeczki, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 30 minut. Obróć babeczki na stojaki i ostudź całkowicie. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wierzch każdej babeczki posmarować 3 łyżkami lukru imbirowo-twarogowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
BabeczkiBabeczki
ImbirImbir
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Dekoruj kandyzowanymi fiołkami, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn