Babeczki liliowe lub czekoladowe
Babeczki liliowe lub czekoladowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 4593 kalorii, 41g białka, oraz 292g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 15,54 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowy Królewski lukier, bardzo masło, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dobrze sprawdza się jako drogi deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki Z Okruchami Czekolady, Czekoladowe Babeczki Solone Karmelem, oraz Karmelowy Pączek I Lody Czekoladowe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: 1 (12-filiżanka) patelnia na babeczki lub 3 (12-filiżanka) mini-patelnie na babeczki z odpowiednio dobranymi papierowymi kubkami do pieczenia
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wszystkie składniki babeczek, z wyjątkiem mleka, włożyć do maszynki do gotowania i rozwścieczyć. Następnie wlać mleko i ponownie przetworzyć, aż uzyskasz gładkie ciasto. Podzielić mieszaninę między Duże patelnie na muffinki lub 3 małe Patelnie.
Gotuj Duże babeczki przez około 15 do 20 minut, a małe przez około 10 minut, chociaż może być konieczne uważne obserwowanie najmłodszych. Schłodzić babeczki na drucianym stojaku.
Aby zamrozić mini-babeczki, wymieszaj cukier cukierniczy z łyżką stołową lub 2 wodą z niedawno ugotowanego czajnika lub zimną wodą (zgodnie z instrukcją na opakowaniu), aby uzyskać natychmiastowy Królewski lukier, aż uzyskasz gładką pastę do smarowania. W obu przypadkach dolewaj powoli wodę: nie chcesz tego kataru i nic nie jest bardziej irytujące niż konieczność przesiania większej ilości cukru. Najładniejsza, najmniejsza kropla pasty do farbowania żywności - w tym przypadku, jak powiedziałem, fiolet winogronowy-wystarczy, aby wprowadzić do postępowania zawroty głowy i bogatą intensywność; zawsze możesz dodać więcej farbowania, jeśli chcesz, ale znowu ważne jest, aby uchronić się przed koniecznością dalszego przesiewania. A jeśli byłeś zbyt ciężki i wylądowałeś z porcją bezużytecznego ciemnego lukru, po prostu uzupełnij trochę zwykłego białego lukru i dodaj do tonu.
Pokroić wszelkie Garby szczytowe z wierzchu ciasta ostrym nożem, a następnie wlać, z łyżki zanurzonej, lukier na każdym torcie, aż szczyty są gęsto i gładko pokryte.
Odstawić na kilka minut, aż lukier ustawi trochę, a następnie kropką złoty przycisk lub inną dekorację do wyboru na górze.
Oba składniki włożyć do rondla i na małym ogniu gotować, aż czekolada się rozpuści.
Ubijaj razem z ręcznym mikserem lub elektryczną trzepaczką (dla ułatwienia i preferencji), obserwując, jak mieszanka staje się gruba i błyszcząca. Łyżka i wygładzić swoje czekające babeczki. .
Odstawić na kilka minut, aż lukier ustawi się trochę, a następnie udekorować w dowolny sposób.