Babeczki liliowe lub czekoladowe

Babeczki liliowe lub czekoladowe
Babeczki liliowe lub czekoladowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 4593 kalorii, 41g białka, oraz 292g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 15,54 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowy Królewski lukier, bardzo masło, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dobrze sprawdza się jako drogi deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki Z Okruchami Czekolady, Czekoladowe Babeczki Solone Karmelem, oraz Karmelowy Pączek I Lody Czekoladowe Babeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: 1 (12-filiżanka) patelnia na babeczki lub 3 (12-filiżanka) mini-patelnie na babeczki z odpowiednio dobranymi papierowymi kubkami do pieczenia
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wszystkie składniki babeczek, z wyjątkiem mleka, włożyć do maszynki do gotowania i rozwścieczyć. Następnie wlać mleko i ponownie przetworzyć, aż uzyskasz gładkie ciasto. Podzielić mieszaninę między Duże patelnie na muffinki lub 3 małe Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Gotuj Duże babeczki przez około 15 do 20 minut, a małe przez około 10 minut, chociaż może być konieczne uważne obserwowanie najmłodszych. Schłodzić babeczki na drucianym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
5
Aby zamrozić mini-babeczki, wymieszaj cukier cukierniczy z łyżką stołową lub 2 wodą z niedawno ugotowanego czajnika lub zimną wodą (zgodnie z instrukcją na opakowaniu), aby uzyskać natychmiastowy Królewski lukier, aż uzyskasz gładką pastę do smarowania. W obu przypadkach dolewaj powoli wodę: nie chcesz tego kataru i nic nie jest bardziej irytujące niż konieczność przesiania większej ilości cukru. Najładniejsza, najmniejsza kropla pasty do farbowania żywności - w tym przypadku, jak powiedziałem, fiolet winogronowy-wystarczy, aby wprowadzić do postępowania zawroty głowy i bogatą intensywność; zawsze możesz dodać więcej farbowania, jeśli chcesz, ale znowu ważne jest, aby uchronić się przed koniecznością dalszego przesiewania. A jeśli byłeś zbyt ciężki i wylądowałeś z porcją bezużytecznego ciemnego lukru, po prostu uzupełnij trochę zwykłego białego lukru i dodaj do tonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
WinogronaWinogrona
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
6
Pokroić wszelkie Garby szczytowe z wierzchu ciasta ostrym nożem, a następnie wlać, z łyżki zanurzonej, lukier na każdym torcie, aż szczyty są gęsto i gładko pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Odstawić na kilka minut, aż lukier ustawi trochę, a następnie kropką złoty przycisk lub inną dekorację do wyboru na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
8
Oba składniki włożyć do rondla i na małym ogniu gotować, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Ubijaj razem z ręcznym mikserem lub elektryczną trzepaczką (dla ułatwienia i preferencji), obserwując, jak mieszanka staje się gruba i błyszcząca. Łyżka i wygładzić swoje czekające babeczki. .
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Odstawić na kilka minut, aż lukier ustawi się trochę, a następnie udekorować w dowolny sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia39
Magazyn