Babeczki krabowe z awokado Aïoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 10 i kosztuje 2,08 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka śmietany, plantany, pikantna musztarda brązowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Babeczki krabowe z awokado Aioli, Ciasta krabowe z Aïoli, oraz Ciasta Krabowe Z Jalapeno Aioli.
Instrukcje
1
Wymieszać razem 6 pierwszych składników. Delikatnie złożyć dressing na mięso krabowe i złożyć w bułce tartej. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Crabmeat
Pieprz
Sól
2
Przecier z awokado, kwaśna śmietana i sok z limonki z 1/4 szklanki wody w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Kwaśna śmietana
Awokado
Pieprz
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Obrać i pokroić plantany wzdłuż za pomocą mandoliny lub obieraczki do warzyw. (Powinno to dać 40 plastrów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Babka
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
5
Umieść paski na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i lekko posmaruj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
6
Piec w 350 przez 2 do 3 minut lub do giętkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Ułóż 4 plastry babki jak szprychy koła na kawałku folii; powtórz 9 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
9
Umieść 1/2 szklanki mieszanki mięsa krabowego na środku każdego koła i przykryj mieszaninę mięsa krabowego końcami plastrów babki. Wyciągnij plastikową folię wokół każdego ciasta krabowego i przekręć. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Babka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
10
Smaż ciastka krabowe na gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Wyjąć i osuszyć. Top każde ciasto krabowe z awokado aoli, i służyć ciepłe.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.