Babeczki Kokosowo-Orzechowe
Babeczki kokosowo-orzechowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, udekoruj: pieczone pekany, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Babeczki Kokosowo-Orzechowe, Babeczki Kokosowo-Orzechowe, oraz Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać wanilię; ubijać do wymieszania.
Mąkę połączyć z sodą oczyszczoną; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan.
Ubij białka z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty i złóż na ciasto.
Umieścić 36 papierowych kubków do pieczenia w 3 (12-cup) Patelnie muffin; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając do połowy pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia (około 45 minut).
Dekorować, w razie potrzeby.