Babeczki Kokosowo-Orzechowe

Babeczki Kokosowo-Orzechowe
Przepis Kokosowe babeczki orzechowe mogą zaspokoić Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 4 godziny i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka masła, śmietany, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Kokosowo-Orzechowe, Babeczki Kokosowo-Orzechowe, oraz Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą. Śmietanę ubijać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje.
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia. Wymieszać z kokosem, śmietaną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KokosKokos
WaniliaWanilia
MasłoMasło
4
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni kremu; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, beat ciasto mix, mleko kokosowe, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty. Wymieszać z drobno posiekanymi orzechami pekan. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Na babeczkach rozprowadzić krem kokosowy, posypać grubo posiekanymi orzechami pekan. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
BabeczkiBabeczki
KokosKokos
BudyńBudyń
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn