Babeczki kokosowe z lukrem kokosowo-serowym
Kokosowe babeczki z lukrem kokosowo-serowym może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 741 kalorii. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, białka, ekstrakt z kokosa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Babeczki kokosowe z lukrem z serem kokosowym, Babeczki kokosowe z lukrem z serem kokosowym, oraz Babeczki Z Kremem Kokosowym Z Polewą Kokosową.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste i kremowe. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Dodać białka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodaj wyciągi; dobrze bij.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z 1 szklanką mleka kokosowego, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Podziel ciasto równomiernie pomiędzy 18 wyłożonych papierem filiżanek patelni do muffinów.
Piec w 350 przez 20 do 23 minut lub aż ciasto jest ustawione, ale centra babeczki nadal wyglądają lekko mokre. (Nie przegotować.) Schłodzić w patelniach 10 minut; przenieść do stojaków Z Drutu.
Połączyć likier amaretto i pozostałe 3 łyżki mleka kokosowego; dobrze wymieszać. Łyżka wymieszać równomiernie na wierzchy ciepłych babeczek, rozłożenie z tyłu łyżki. Całkowicie fajne.
Mrożone babeczki z lukrem kokosowo-twarogowym i posypać prażonym kokosem. Przechowywać w temperaturze pokojowej.