Babeczki Klonowe Z Orzechami Laskowymi

Babeczki Klonowe Z Orzechami Laskowymi
Babeczki z orzechów laskowych mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis wegetariański serwuje 12 i kosztuje 64 centy za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka syropu klonowego, masła, orzechów laskowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Ciasto Z Orzechami Klonowymi, Płatki Owsiane Klonowo-Orzechowe, oraz Shake Klonowo-Orzechowy.

Instrukcje

1
Na masło klonowe, w małym rondlu, doprowadzić syrop klonowy do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlonoweMasło Klonowe
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem do stopienia. Przechowywać w lodówce, aż mieszanina będzie do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połączyć jajko, syrop klonowy, mleko i masło. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Złóż w orzechach laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
MasłoMasło
MlekoMleko
JajkoJajko
5
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki w dwóch trzecich pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
6
Piec w temperaturze 375° przez 18-22 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Podawać na ciepło z masłem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlonoweMasło Klonowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn