Babeczki Jagodowo-Cytrynowe

Babeczki Jagodowo-Cytrynowe
Babeczki jagodowo-cytrynowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz proszek do pieczenia, niebieloną mąkę, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Muffinki Cytrynowe Z Jagodami Z Polewą Cytrynową, Muffinki Cytrynowo-Jagodowe, oraz Muffinki Cytrynowo-Jagodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Ułóż 12-babeczkową puszkę z wkładkami do babeczek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść masło w naczyniu bezpiecznym do mikrofali lub miarce. Przykryć folią i mikrofalówką do stopienia, około 30 sekund. (Ewentualnie roztopić masło w rondlu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Mleko, jajka, skórkę z cytryny i wanilię ubić z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Zrób małą studnię w środku suchych składników.
6
Wlać mokre składniki do studni, następnie mieszać drewnianą łyżką, aż suche składniki będą zwilżone, ale nadal grudkowate. Nie przesadzaj ciasto lub babeczki będą gęste. Delikatnie wymieszać z jagodami. Ciasto podzielić równomiernie na puszkę muffinek i obficie posypać wierzch cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
7
Umieść babeczki w piekarniku i natychmiast zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec na złoty kolor, o 25 protokół, obracając patelnię w połowie gotowania. (Włóż wykałaczkę do środka muffinki, aby sprawdzić, czy jest to zrobione. Wykałaczka powinna wyjść czysta). Fajne babeczki na patelni na stojaku przez kilka minut. Babeczki wyjąć z patelni i ostudzić na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn