Babeczki jagodowe ' N Oats
Blueberry ' N Oats Muffins to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bez laktozy jogurt waniliowy, cynamon, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Babeczki jagodowo-owsiane, Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, oraz Placek Jagodowy Na Noc Owies.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 12 regularnych filiżankach do muffinek lub smaruj DNA tylko filiżanek do muffinek.
W dużej misce wymieszaj jogurt i owies. Wymieszać z jajkiem, olejem i brązowym cukrem. Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól (ciasto będzie grudkowate). Delikatnie wymieszać z jagodami. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 20 min lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.