Babeczki Gum Worm

Babeczki Gum Worm
Babeczki guma robak może być tylko deser szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka barwników spożywczych, barwników spożywczych, ekstraktu z pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwe Halloween Robak Babeczki, Sałatka Z Robakami, oraz Wiggly Worm Stir-Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść papier babeczkowy w patelniach na muffinki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
3
W dużej misce do mieszania, połączyć ciasto mix, cola, jajka i olej. Beat na średniej prędkości przez 2 minuty, skrobanie boki miski często. Wypełnij papiery cupcake 2/3 pełne z ciasta ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
ColaCola
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Piec przez 25 do 30 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem z patelni. Całkowicie schłodzić na stojakach chłodzących przed lukierowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W średniej misce do mieszania połączyć lukier, barwniki spożywcze, ekstrakt pomarańczowy i przesiany cukier puder. Łyżka lukier do worka ciasta lub zip-top torba wyposażona w 1/4-Calowy Okrągły dekorowanie końcówki. Rura lukier na cupcake zaczynając od zewnętrznej krawędzi, krąży dwa razy i niż pracy w kierunku centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Fioletowe Opakowanie Na PrezentFioletowe Opakowanie Na Prezent
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Zakończ babeczki przyklejając 2 cukierkowe robaki do lukru i posypując blaty zmiażdżonymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn