Babeczki dyniowe z lukrem klonowym
Babeczki dyniowe z lukrem klonowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 221 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, skrobia z tapioki, cukier trzcinowy 1/4 szklanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 1424 mówi, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka dyniowe z lukrem klonowym, Chleb dyniowy z lukrem klonowym, oraz Przyprawione Ciasteczka Z Dyni Z Lukrem Klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Linia 12-muffin patelnia z babeczką liners.In duża miska do mieszania, ubić razem suche składniki: mąka sorgo, jasnobrązowy cukier, skrobia z tapioki, biały cukier trzcinowy, mąka migdałowa, guma ksantanowa, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, imbir, cynamon, sól morska i gałka muszkatołowa.
Dodać olej kokosowy w kawałkach, kroić nożem do ciasta lub przystawką do ubijania/ubijania miksera, aż mieszanina będzie piaszczysta.
Dodaj dynię, jajka i wanilię i ubijaj na średniej wysokości przez 1-2 minuty, aż ciasto będzie gładkie i rozciągliwe. Łyżka ciasto ciasto do 12 wkładki cupcake i wygładzić szczyty.
Piec w środku nagrzanego piekarnika przez około 22 do 25 minut, aż blaty będą twarde, ale sprężyste. Piece różnią się znacznie, więc obserwuj te dzieci i sprawdź tester ciasta, jeśli potrzebujesz. Schłodzić na patelni tylko krótko, aż babeczki będą wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć. Następnie wyjąć je z patelni do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu na godzinę przed lukier.