Babeczki dyniowe z lukrem klonowym

Babeczki dyniowe z lukrem klonowym
Babeczki dyniowe z lukrem klonowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 221 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, skrobia z tapioki, cukier trzcinowy 1/4 szklanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 1424 mówi, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka dyniowe z lukrem klonowym, Chleb dyniowy z lukrem klonowym, oraz Przyprawione Ciasteczka Z Dyni Z Lukrem Klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Linia 12-muffin patelnia z babeczką liners.In duża miska do mieszania, ubić razem suche składniki: mąka sorgo, jasnobrązowy cukier, skrobia z tapioki, biały cukier trzcinowy, mąka migdałowa, guma ksantanowa, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, imbir, cynamon, sól morska i gałka muszkatołowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mąka SorgoMąka Sorgo
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Papier RyżowyPapier Ryżowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać olej kokosowy w kawałkach, kroić nożem do ciasta lub przystawką do ubijania/ubijania miksera, aż mieszanina będzie piaszczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodaj dynię, jajka i wanilię i ubijaj na średniej wysokości przez 1-2 minuty, aż ciasto będzie gładkie i rozciągliwe. Łyżka ciasto ciasto do 12 wkładki cupcake i wygładzić szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec w środku nagrzanego piekarnika przez około 22 do 25 minut, aż blaty będą twarde, ale sprężyste. Piece różnią się znacznie, więc obserwuj te dzieci i sprawdź tester ciasta, jeśli potrzebujesz. Schłodzić na patelni tylko krótko, aż babeczki będą wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć. Następnie wyjąć je z patelni do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu na godzinę przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn