Przepis Devil ' s Food Cupcakes z Espresso beza jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24. Ten deser ma 217 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu waniliowego, sól, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Babeczki Devil ' s Food, Babeczki Devil ' s Food, oraz Babeczki Devil ' s Food Dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi. Lekko spryskaj papierowe wkładki sprayem z oleju roślinnego. W małej misce, wymieszać czekoladę i 1/4 szklanki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Papier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
Winegret Z Wermutu
3
Dodać wrzącą wodę i pozostawić do rozpuszczenia, a następnie ubijać, aż będzie gładka. W średniej misce wymieszać mąkę z sodą oczyszczoną i solą. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i brązowy cukier, aż puszyste. Ubić jajka, maślankę i wanilię, następnie powoli ubić suche składniki i mieszaninę czekolady w 3 naprzemiennych partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
2/3 Szklanki Mini M&M's
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Truskawki Na Stopę
Truskawki Na Stopę
Cukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
4
Napełnij kubki muffin trzy czwarte pełne z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
5
Piec przez 22 do 25 minut, przesuwając patelnie w połowie, aż babeczki będą sprężyste, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Niech babeczki ostygną w patelniach przez 15 minut, a następnie rozpakuj je i przenieś do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
7
Białka, cukier cukierniczy i 1 łyżeczkę espresso wymieszać w średniej misce ze stali nierdzewnej. Miskę przełożyć na rondel z gotującą się wodą i podgrzać białka, stale ubijając, aż będą gorące w dotyku (165).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Winegret Z Wermutu
8
Przenieść mieszaninę do miski stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę i ubijać z dużą prędkością, aż beza będzie sztywna i błyszcząca, około 5 minut; w przypadku korzystania z ręcznego miksera, ubijać przez około 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
9
Połówkę bezy espresso przełóż do woreczka z dużą (3/4 cala) gładką końcówką i wymieszaj bezę z połową babeczek. Powtórz z pozostałą bezą espresso i babeczkami. Lekko posypać bezę kakao i espresso w proszku i podawać.