Babeczki Czekoladowo-Orzechowe
Przepis czekoladowo-orzechowe babeczki z masłem orzechowym jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kremowe masło orzechowe, mleko, plantatorów prażone orzeszki ziemne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym, oraz Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec w 24 papierowych Muffin kubki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na babeczki. Fajne 30 min. (Nie chłodzić całkowicie. Babeczki muszą być jeszcze ciepłe po napełnieniu.)
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Dodać masło orzechowe; dobrze wymieszać. Łyżka do małej plastikowej torby wielokrotnego zamykania w zamrażarce; worek uszczelniający. Odetnij jeden róg od dna torby. Włóż końcówkę torebki do środka każdej babeczki, a następnie wymieszaj około 1 łyżki. mieszanka budyniowa do babeczki.
Mikrofalówka COOL WHIP i czekolady w mikrofalówce Miski na wysoki 1-1 / 2 min. lub do czasu stopienia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min. Topy babeczek zanurzyć w chłodnej mieszance WHIP; posypać orzechami.