Babeczki Chef John ' s Red Velvet

Czerwone aksamitne babeczki szefa kuchni Johna mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, sody oczyszczonej, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Lasagna szefa kuchni Johna, oraz Chef John 's Shepherd' s Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 12 kubków na muffinki z wkładkami papierowymi.
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia przesiać w dużej misce do mieszania, aż się połączą.
Masło i cukier umieścić w misce roboczej dużego miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania. Ubij masło i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste. Zeskrobać załącznik i miskę.
Dodajemy jajka do mieszanki maślano-cukrowej, pojedynczo, dokładnie mieszając pierwsze jajko przed dodaniem drugiego. Zeskrobuj boki miski podczas pracy.
Ubij maślankę i ocet na wilgotne składniki, a następnie ekstrakt waniliowy i czerwony barwnik spożywczy.
Mieszaj, aż kolor będzie równomierny.
Suche składniki wlać do mokrych składników i delikatnie ubijać ręcznie, aż ciasto będzie gładkie. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, napełniając je około 3/4 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.
Odstawić na patelnię na 10 minut; wyjąć babeczki z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku chłodzącym przed lukierowaniem. Rozpakuj babeczki przed lukrem.