Babeczki Brzoskwiniowo-Jagodowe

Babeczki Brzoskwiniowo-Jagodowe
Przepis brzoskwiniowo-jagodowe babeczki Shortcake jest gotowy w około 2 godziny i 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, ciężką śmietanę do ubijania, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowo-Jagodowe, Ciasto Jagodowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia muffin patelni z 12 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym (lub standardowym ręcznym mikserem i dużą miską do mieszania) wymieszaj cukier, olej, sól i brzoskwinie na średniej prędkości przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
3
Dodaj jajka i kontynuuj mieszanie na średniej prędkości przez 30 sekund. Zeskrobać boki i dno miski gumową szpatułką i ponownie mieszać na średniej prędkości przez 10 sekund. Następnie w blenderze lub robocie kuchennym połącz kukurydzę i śmietanę do ubijania i zmiksuj przez 20 sekund, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj tę kremowaną mieszankę kukurydzy do mokrych składników i wymieszaj na średniej prędkości, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
5
W średniej misce przesiać mąkę i proszek do pieczenia i wymieszać z mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj do mokrej mieszaniny składników i wymieszać na niskiej prędkości aż włączone. Teraz dodaj sodę oczyszczoną, a następnie ocet, aby uzyskać natychmiastowe działanie bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
7
Dodaj 1/4 szklanki zimnej wody i wymieszać na niskiej prędkości przez 5 sekund. Zeskrobać boki i dno miski po raz ostatni, aby upewnić się, że wszystkie składniki są w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wypełnij wkładki cupcake dwie trzecie pełne z ciasta i piec przez 18 do 20 protokół. Obróć patelnię o 180 stopni po 9 minutach pieczenia. Ciepło piekarnika i czasy mogą się różnić, więc piec, aż szczyty nie są już mokre i wiosna z powrotem po dotknięciu. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Trzymaj piekarnik włączony, ale zwiększ temperaturę do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
W przypadku ciastek: w misce elektrycznego miksera stojącego z przystawką do łopatek (lub standardowego ręcznego miksera i średniej miski do mieszania) dodaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Następnie użyj palców, aby rozbić masło na kawałki wielkości grochu i dodać do suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
11
Mieszaj z niską prędkością przez 30 sekund, aż do włączenia.
12
Dodać mleko, śmietanę, estragon i wanilię i kontynuować mieszanie na małej prędkości, aż mąka jest w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
13
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Łyżką, upuść czubate łyżki ciasta na blasze do pieczenia 2 cali od siebie i piec przez 12 do 15 protokół. Ciepło piekarnika i czasy mogą się różnić, więc piec ciastka, aż będą złote. Schłodzić ciastka całkowicie. Palcami rozbij każde ciastko na 3 równe kawałki i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Na kompot: w małej misce, połączyć jeżyny, brzoskwinie i truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
KompotKompot
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Dodać cukier i delikatnie złożyć do mieszaniny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
16
W przypadku lukier: w misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym (lub standardowego ręcznego miksera i średniej miski do mieszania), ubij ciężką śmietanę na średniej prędkości przez 3 minuty. W małej misce przesiać cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
17
Dodać cukier do mieszaniny bitej śmietany i wymieszać na średniej prędkości aż do uzyskania sztywnych szczytów. Lukier powinien być w stanie stanąć na własną rękę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
18
Aby złożyć: rozpocznij montaż babeczek, umieszczając łyżkę kompot brzoskwiniowo-jagodowego na każdej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
KompotKompot
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
19
Umieść lukier w torbie rurociągów z okrągłą końcówką lub w woreczku plastikowym wielkości galonów i wyciąć 1/2 cala z rogu. Następnie lukier na kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
KompotKompot
20
Na wierzch lukru ułożyć kawałek estragonu. Na koniec udekoruj kolejną małą łyżką kompot brzoskwiniowo-jagodowego. Za pomocą pęsety lub małego szczypca delikatnie umieść liść estragonu na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
KompotKompot
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejeżyny świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)jeżyny świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecałe ziarna kukurydzy w puszkachcałe ziarna kukurydzy w puszkach791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefilety z pstrąga jeziorowego (około każdego)filety z pstrąga jeziorowego (około każdego)2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeże liście estragonu, mieloneświeże liście estragonu, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczna śmietana do ubijania, schłodzonaekologiczna śmietana do ubijania, schłodzona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrzoskwinie mrożone, rozmrożone i pokrojone w kostkębrzoskwinie mrożone, rozmrożone i pokrojone w kostkę791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrzoskwinie świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)brzoskwinie świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O11 łyżka suszonego oreganoMasło solone po europejsku, schłodzoneMasło solone po europejsku, schłodzone0Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetruskawki świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)truskawki świeże lub mrożone, pokrojone w kostkę (jeśli zamrożone, najpierw rozmrozić)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej11 łyżka suszonego oreganopasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1zostawićEstragon, do dekoracjiEstragon, do dekoracji0Batoniki toffi Heathekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumleko pełne, schłodzonemleko pełne, schłodzone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn