Babeczki Biscoff i Kahlua Crunch mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 969 kalorii. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, kahlua, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 226 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biscoff Overload - babeczki Biscoff i lukier ozdobione okruszkami ciastek, Czekoladowe babeczki Kahlua z nadzieniem Kahlua Creme, oraz Babeczki Czekoladowe Kahlua Z Lukrem Kahlua.
Instrukcje
1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piekarnik nagrzać do 350 degrees.To zrób cupcake
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Dodaj mąkę, kakao w proszku, cukier, sodę oczyszczoną i sól w misce i dokładnie wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Orzechowy
Groch Fioletowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać masło, jajka i wanilię i ubić na średniej prędkości przez jedną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Dodać granulki kawy rozpuszczalnej i połowę Kahlua do mieszaniny i ubijać przez 20 sekund. Zeskrobać boki miski i dodać pozostały Kahlua. Beat przez 20-30 sekund, aż ciasto jest gładkie. Ciasto będzie wystarczająco cienkie, aby wlać. Podziel go równomiernie między wyłożone kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
Kahlua
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Piec 18-22 minut, aż wykałaczka włożona do kilku babeczek wyjdzie czysta. Ustaw patelnię na stelażu, aby ostygła. Zamrozić babeczki, gdy są całkowicie chłodne.Wskazówka: w przypadku lekkich delikatnych babeczek, łyżka mąki i kakao lekko do miarek (zamiast zanurzać kubki w mące lub kakao), a następnie zamiatać poziom miar bez dotykania lub wstrząsania them.To zrobić czekoladowy SOS polewający
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na Kawałki
Likier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Czekoladę i śmietanę umieścić w misce na gotującej się wodzie.
Mikser stojaka pomocy), aż mieszanina ostygnie i podwoi objętość i utworzy sztywne szczyty; około 10-12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
15
Dodać masło w jednym kawałku na raz, mieszając, aby włączyć po każdym dodaniu. Mieszanina może wydawać się grudkowata i prawie zsiadła-jest to normalne. Mieszaj dalej, a ponownie stanie się równomierny i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
16
Dodać sól i wanilię i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
17
Dodać Biscoff i wymieszać, aż dobrze połączone.
18
Do lukru dodaj sos czekoladowy reserved. Za pomocą szpatułki delikatnie złóż go w lukier, nie nad wymieszać tak, że smugi czekolady pozostają.Montaż
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
19
Cięcie Skor lub
20
Wrzosowiska w kształcie odłamków; odstawić na bok. Drobno posiekać resztki okruchów.Napełnij torebkę ciasta okrągłą końcówką. Trzymaj torebkę ciasta pod kątem 90 stopni nad babeczką i zaczynając od rury obwodowej do wewnątrz i do góry.Za pomocą łyżki skropić czekoladę na wierzchu lukru.