Babeczki Bananowo-Kokosowe
Babeczki bananowo-Kokosowe to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, sól, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Wyznanie # 143: mam impuls do pieczenia bananów ... zdrowe bananowe Kokosowe czekoladowe muffinki, Muffiny Bananowe Z Olejem Kokosowym, oraz Babeczki Bananowe Kokosowe.
Instrukcje
Umieść papierowe wkładki na patelni do muffinek o pojemności 12 filiżanek.
Suche składniki ubić (przez sól) w dużej misce.
Ubić banany, jajko, białko jaja, olej, wanilia, i mleko kokosowe w innej dużej misce, aż dobrze połączone.
Wymieszaj mokre i suche składniki, aż się połączą. Delikatnie złożyć w 1/4 szklanki kokosa.
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni. Wierzch z pozostałym kokosem.
Piec do złotego brązu i szaszłyk włożony do środka muffinki wychodzi czysty (około 25 minut).
Przełożyć do stelaża z drutu i lekko ostudzić.
Uwaga: Jeśli chcesz zrobić Bochenek, rozprowadzić ciasto na 9-x 5-calowy patelni Bochenek lekko pokryte sprayem do pieczenia i mąki.
Piec na złoty kolor i szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty (50 do 55 minut). Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie umieścić na stojaku z drutu i ostudzić.