Babeczki bananowe z lukrem z masłem orzechowym

Babeczki bananowe z lukrem z masłem orzechowym
Przepis bananowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier, masło, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki bananowe z lukrem z masłem orzechowym, Babeczki Bananowe Z Lukrem Z Masłem Orzechowym, oraz Babeczki bananowe z masłem orzechowym z lukrem bananowym.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej go do 177°. Linia 12 standardowych (1/3 szklanki) kubków na muffinki z wkładkami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w średniej misce. Mashbananas z widelcem w innym mediumbowl aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Śmietanę wymieszać z bananami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BananBanan
4
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier ibutter w dużej misce, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj jajko i żółtko jajek i uratuj do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
6
Dodać mieszankę mąki w 3 dodatkach naprzemiennie z mieszanką bananowo-śmietanową w 2 dodatkach, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki i ubijając, aż do wymieszania po każdym dodaniu.Podziel ciasto pomiędzy przygotowane muffinki (obfite 1/4 szklanki dla każdego).
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
7
Piec babeczki, aż tester włożonyw środku każdego wychodzi czysty, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść babeczki do stojaka i ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
1
Miskę przesiać cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj serek śmietankowy, masło i masło orzechowe. Używając miksera elektrycznego, beatmixture aż do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Rozłóż lukier na wierzchu babeczek, dzieląc równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi, jeśli desired.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Magazyn szczelny w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
5
W porcji: 462,1 kcal kalorii,
6
7% kalorii z tłuszczu, 29,1 g tłuszczu,
7
6 g tłuszczów nasyconych, 102,6 mg cholesterolu,
8
2 g węglowodanów,
9
5 g cukrów ogółem,
10
8 g węglowodanów netto,
11
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn