Babeczki Bananowe Moon Pie

Babeczki Bananowe Moon Pie
Przepis Banana Moon Pie Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis służy 12. Ten deser ma 800 kalorii, 6G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, sody oczyszczonej, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Over the Moon White ale Cupcakes, Moon Pie Bananowy Pudding, oraz Pudding bananowy na Księżycu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12 regularnych patelni z babeczkami lub babeczkami z wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać w średniej misce do mieszania. Cukier granulowany zmiksować i skrócić w mikserze stojącym z uchwytem na łyżce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Banany, maślankę, wanilię i jajka wymieszać. Włącz mieszaninę mąki aż do wymieszania. Nie przesadzaj. Wypełnij każdą filiżankę trzy czwarte pełne i piec do złotego koloru i pieczone przez całą drogę, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Rdzeń każdej babeczki. Wlać do rdzenia krem z pianki. Zanurz wierzch każdej babeczki w polewie czekoladowej. Obficie zamrozić każdą babeczkę polewą z prawoślazu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Wymieszać śmietanę, cukier puder, masło i wanilię do uzyskania kremowej i puszystej masy w mikserze stojącym z uchwytem na średnim.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Włóż wypełnienie do worka z orurowaniem.
7
Wytnij końcówkę worka rurowego 1/4 cala.
8
Połącz wióry, olej i ekstrakt w podwójnym kotle lub tyglu czekolady i ustaw na średnią temperaturę. Mieszać od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Zdjąć z ognia i odstawić.
10
3 łyżki wody i granulowanego cukru zagotować w małym rondlu na dużym ogniu. Stale mieszaj, aż cukier się rozpuści. Ubij białka, kamień nazębny i sól do uzyskania miękkich szczytów w mikserze stojącym z mocowaniem trzepaczki. Ostrożnie wlać gorący syrop cukrowy do białek mikserem na średniej prędkości. Ubij lukier, aż ostygnie i powieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Eliksir GrEliksir Gr
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Umieść lukier w średniej torbie rurociągów z pożądaną końcówką rurociągów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn