Babeczki Angel Food z bitą śmietaną i jagodami
Babeczki Angel Food z bitą śmietaną i jagodami to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, jagody, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Angel Food Cake z jagodami i bitą śmietaną, Babeczki Angel Food z lukrem kokosowym z bitą śmietaną, oraz Babeczki Angel Food ze stabilizowanym lukrem z bitą śmietaną.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 30 do 36 regularnych kubków muffin.
W dużej misce, beat ciasto wymieszać i wody z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; beat na średniej prędkości 1 minutę.
Wlać ciasto do kubków muffin, wypełniając każdy 3/4 pełne.
Piec 12 do 20 minut lub aż babeczki są złotobrązowe i pęknięcia na górze czuć suche.
Wyjąć z kubków muffin do stojaka chłodzącego. Super.
W średniej misce ubij śmietanę mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekko zgęstnieje. Zmniejsz prędkość; ubić w granulowanym cukrze i pastie z fasoli waniliowej. Zwiększ prędkość; pokonuj mieszankę, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżka bitej śmietany do dekoracyjnego worka wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy.
Bitą śmietanę wyłożyć na schłodzone babeczki; udekorować jagodami.
Wierzch posypać cukrem pudrem.