Babeczka Z Boczkiem Z Masłem Orzechowym

Babeczka Z Boczkiem Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać masło orzechowe bekon Cupcake spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka twarogu, kremowe masło orzechowe, masło ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Peanut Butter Chocolate Cupcake Pie, Babeczka z masłem orzechowym i czekoladą, oraz Babeczka czekoladowa z lukrem z masłem orzechowym.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Rezerwa 1/4 szklanki tłuszczu boczku i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Posiekaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Patelnie Cupcake line z wkładkami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Beat chrupiące masło orzechowe, tłuszcz boczek, i masło z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiące Masło OrzechoweChrupiące Masło Orzechowe
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku do mieszanki masła orzechowego przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
JajkoJajko
6
Wlać mieszankę ciasta na przemian z wodą, mieszając aż do momentu włączenia. Wchodzisz w 2/3 posiekanego boczku; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
BoczekBoczek
WodaWoda
7
Wlać ciasto do przygotowanej patelni cupcake, około 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
9
Aby lukier: ubić kremowe masło orzechowe i serek wraz z mikserem elektrycznym, aż światło puszyste. Stopniowo mieszać w cukier cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kremowe Masło OrzechoweKremowe Masło Orzechowe
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
10
Wymieszać w wystarczającej ilości śmietany, aby rozcieńczyć lukier, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
LukierLukier
11
Rozłóż lukier na schłodzonych babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Posypać pozostałą 1/3 porcją posiekanego boczku, a na wierzchu cały orzeszek ziemny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia3
Magazyn