Azjatyckie Szparagi Wiosenne

Azjatyckie Szparagi Wiosenne
Azjatyckie szparagi wiosenne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 124 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 minuty. Jest idealny do Wiosna. Mieszanka sosu sojowego, imbiru, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Azjatyckie Sajgonki, Wołowina Azjatycka " Sajgonki, oraz Sajgonki Azjatyckie Slaw.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Field Recordings Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn