Azjatyckie marynowane szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 118 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, sos sojowy, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Ogórki Marynowane Azjatyckie, Azjatycki Marynowany Bakłażan, oraz Azjatyckie Marynowane Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Doprowadzić garnek wody do wrzenia; gotować szparagi we wrzącej wodzie, aż jasnozielony, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Odcedzić szparagi i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby przestać gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
4
Odcedzić i przelać szparagi do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
W dużej misce wymieszać sos sojowy, ocet ryżowy, olej roślinny, nektar z agawy, czosnek, imbir, olej sezamowy i pieprz cayenne; zalać marynatą szparagi, dodając w razie potrzeby wodę, aby zanurzyć szparagi. Przykryć naczynie do pieczenia i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub na noc.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.