Azjatyckie brokuły i grzyby
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj azjatyckich brokułów i grzybów. Ten bezglutenowy przepis serwuje 4 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 84 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jeśli masz pod ręką mieloną paprykę chipotle, mieszankę przypraw, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Azjatyckie Grzyby Nadziewane, Azjatycki Bok Choy i grzyby, oraz Grzyby Portobello Inspirowane Azją.
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmaż brokuły i grzyby na oliwie z oliwek, oleju sezamowym i maśle do miękkości.
Dodaj czosnek, mieszankę przypraw i pieprz chipotle; gotuj 1 minutę dłużej.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Azjatycki można łączyć z Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Czyste konto Riesling z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Czysty Łupek Riesling]()
Czysty Łupek Riesling
Odświeżający profil smakowy z aromatami brzoskwini, nutami limonki, żywymkwas i nutą minerałów i przypraw.Pięknie komponuje się z potrawami azjatyckimi, pikantnymi potrawami, sushi, rybami, drobiami wieprzowiną.