Kurczaka przełożyć łyżką szczelinową na talerz i gdy będzie wystarczająco chłodny do obsługi, drobno rozdrobnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Ubij razem sos sojowy, ocet, płatki czerwonej papryki i olej sezamowy w dużej misce, aby przygotować sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Rozgrzać olej roślinny w oczyszczonej patelni, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć grzyby na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż złoty, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Szczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj szalotki, czosnek, i sól i pieprz do smaku i smażyć, mieszając, aż szalotki są po prostu zmiękczone, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać do dressingu, następnie dodać kurczaka i kolendrę i wrzucić.