Azjatycki Makaron Wołowy
Azjatycki makaron wołowy to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka wody, sos stek, orzeszki ziemne, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatycka wołowina i kluski, Azjatycki Makaron Wołowy, oraz Azjatycka wołowina i kluski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić paczkę przypraw z makaronu. Makaron przygotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić i odstawić.
Stek pokroić w cienkie paski. Na dużej patelni, Stir-smażyć wołowinę i jalapeno w oleju przez 1-2 minut lub aż mięso nie jest już różowy.
W tej samej patelni, połączyć makaron, woda, SOS stek, marchew, cebula i Zawartość pakietu przypraw. Gotować i mieszać aż do ogrzania. Powrót wołowiny na patelnię.
Posypać orzeszkami ziemnymi.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![De Morgenzon Reserve Chenin Blanc]()
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.