Azjatycka zupa z makaronem z zimowymi warzywami i Tofu

Azjatycka zupa z makaronem z zimowymi warzywami i Tofu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej zupy z makaronem z zimowymi warzywami i Tofu. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 260 kalorii, 13g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Mieszanka sześciocalowego kwadratowego kombu, grzybów shiitake, mirin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rice Cooker Azjatycka Zupa Z Makaronem Z Tofu, Under The Weather Vegetables & Mushroom Noodle Soup (Asian Style), oraz Południowo-Wschodnia Azja Wolno Gotowane Zimowe Warzywa.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn