Azjatycka Wołowina Imbirowa

Azjatycka Wołowina Imbirowa
Azjatycka wołowina imbirowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, olej sezamowy, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Imbir Azjatycka Wołowina, Azjatycki Imbir Czosnek Cukinia Wołowina Suwaki, oraz [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym.

Instrukcje

1
Gotuj mieszankę warzywną zgodnie z zaleceniami etykiety opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
2
Ciepły olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać stek z solą i pieprzem i dodać do patelni wraz z cebulą i papryką. Smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać czosnek i imbir i smażyć 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
5
Wymieszać w sosie sojowym, oleju sezamowym i bulionie, doprowadzić do wrzenia i gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z mieszanymi warzywami i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
BulionBulion
6
W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą z 2 łyżeczkami. woda aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj do patelni i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje, o 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać na ryżu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćŚredni
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn