Azjatycka wieprzowina z papryką
Asian Pork 'n' Peppers wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis daje 2 porcje po 275 kalorii , 22 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 1,56 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to azjatyckie danie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Dobrze sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Mieszanka polędwicy wieprzowej, papryki, proszku curry i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 77% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Asian Pork Salad , Asian Beef with Vegetables i Asian Shrimp Stir-Fry .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą i bulion, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj z sosem ostrygowym, proszkiem curry i sosem z ostrej papryki; odstaw. Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W międzyczasie na dużej patelni lub woku pokrytym sprayem do smażenia podsmaż wieprzowinę w 1 łyżeczce oleju, aż nie będzie już różowa; wyjmij i trzymaj w cieple. Podsmaż paprykę, pora i czosnek w pozostałym oleju przez 3-4 minuty lub tylko do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
Wymieszaj odłożoną mieszankę bulionową i dodaj do mieszanki warzywnej. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Odcedź spaghetti i dodaj do patelni.
Dodaj wieprzowinę i 1 łyżkę kolendry; wymieszaj i podgrzej.