Azjatycka surówka z kandyzowanymi orzechami włoskimi
Azjatycka Coleslaw z kandyzowanymi orzechami włoskimi może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,11 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz marchew, jicama, Kikkoman lime ponzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Azjatycka łosoś rukola Napa kapusta sałatka Mango z kandyzowanymi orzechami włoskimi, Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, oraz Kandyzowane Orzechy Włoskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić razem kapustę, jicama, marchew i kolendry.
Ubij razem ponzu, olej sezamowy, sok pomarańczowy i imbir; zalej mieszanką kapusty i wymieszaj.
Posypać kandyzowanymi orzechami włoskimi.
Aby kandyzowane orzechy włoskie, miejsce 1 Puchar orzechów włoskich i 1/2 Puchar cukru na patelni na średnim ogniu. Gotować, ciągle mieszając, aż cukier rozpuści się i zmieni kolor na jasnobrązowy. Wrzucić do herbu orzechy włoskie.
Wyjąć patelnię z ognia; wymieszać w 1/2 łyżeczka wanilii i 1/2 łyżeczka cynamonu.
Orzechy włoskie rozprowadzić na folii aluminiowej do ostygnięcia.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest David & Nadia Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.