Azjatycka Sałatka Z Dzikim Ryżem
Azjatycka Sałatka z dzikiego ryżu to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej roślinny, kasztany wodne, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycki stek z flanki ze szparagami i Pilafem z dzikiego ryżu, Sałatka z kurczakiem i dzikim ryżem: obfita, pikantna sałatka obiadowa, oraz Sałatka Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej sezamowy i 1 łyżka. olej roślinny na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 3 protokół. Wymieszać z grzybami, kurczakiem i ryżem.
Wlać bulion i zwiększyć ciepło do wysokiej. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Przykryć i gotować, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, 25 minut.
Przełożyć do miski; ostudzić.
W dużej misce ubić ocet, sól i musztardę, aż sól się rozpuści. Powoli ubij pozostały olej roślinny do wymieszania.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek osolonej wody; dodać groszek śnieżny. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż groszek zmięknie, 1 minutę.
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą. Pat dry.
Dodaj kurczaka i mieszankę ryżu do miski z sosem. Wymieszać z groszkiem śnieżnym, marchewką i kasztanami wodnymi.
Podawać w temperaturze pokojowej.