Azjatycka Sałatka z arbuza może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 181 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Lato. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, mięty, imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Azjatycka Cytrusowa Sałatka Arbuzowa, Chrupiąca Azjatycka Sałatka Arbuzowa Z Ogórkiem, oraz Służyć tej azjatyckiej sałatki arbuza w następnym cookout dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w małym rondlu na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać pokrojoną szalotkę i gotować, często mieszając, aż złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
W dużej misce ubić 2 łyżki oleju do smażenia, posiekaną szalotkę, sok z limonki, sos rybny, sos sojowy, czosnek, imbir i jalapeno.
Dodać kolendrę, bazylia, mięta i 2 łyżki orzeszków ziemnych do sałatki i doprawić solą; wrzucić do połączenia. Wierzch z pozostałą 1 łyżką orzeszków ziemnych i smażoną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Indaba Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.