Azjatycka Pikantna Sałatka Z Tuńczyka
Azjatycka pikantna sałatka z tuńczyka jest bez glutenu, bez nabiału, całe 30 i pescatarian przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 12 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, korzeń imbiru, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ahi tuńczyk ze słodkim i pikantnym azjatyckim Slawem, Azjatycka Sałatka Z Tuńczyka, oraz Azjatycka Sałatka Z Tuńczyka podobnych receptur.
Instrukcje
Widelcem włożyć tuńczyka do małej miseczki.
Wymieszać z imbirem, pieprzem, posiekaną cebulą, curry w proszku, majonezem i sokiem z cytryny.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "meatier", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe wino będzie również dobrze pasować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Black River Winery Merlot z oceną 4.3 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Black River Winery Merlot]()
Black River Winery Merlot