Azjatycka Grillowana polędwiczka wieprzowa z ananasem

Azjatycka Grillowana polędwiczka wieprzowa z ananasem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 19g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chili w proszku, gruba sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Azjatycka, Grillowana polędwiczka wieprzowa Azjatycka z sosem orzechowym, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową.
Instrukcje
Umieść polędwiczki wieprzowe w zamykanej plastikowej torbie; odstawić. W małej misce połączyć składniki marynaty; zalać wieprzowiną. Seal bag; przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, aby marynować, lub do 24 godzin, aby poprawić smak.
Rozgrzej grill do średnio gorącego. Gdy jest gotowa do grillowania, wyjąć wieprzowinę z marynaty i umieścić na grillu. Gotować, pod przykryciem, przez około 10 minut na stronę lub do temperatury wewnętrznej wieprzowiny 160 stopni F. W międzyczasie umieścić kawałki ananasa na szaszłyku; umieścić na grillu podczas ostatnich 6 minut czasu grillowania, obracając po 3 minutach. Aby podać, pokroić wieprzowinę na 1/2-calowe plastry (medaliony) i podawać z grillowanym ananasem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem.
![Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.]()
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.
Dense flavors of dark plum and chocolate, layered with toasted oak and a velvety finish that lingers and lingers. Pairs well with grilled meats, medium to strong cheese or simply on its own.