Avocado BLTs

Avocado BLTs
Avocado BLTs to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 15g białka, oraz 54g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz oliwę z oliwek, boczek, bagietkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Blty z rodzynkami-awokado, BLT z łososia i awokado, oraz Najlepsze Blty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Pokrojone boki pomidorów przyprawiamy solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Szczotkować ścięte boki bagietki z oliwą z oliwek i grillować, przycięte strony w dół, aż do tosty, o 2 protokół. Grillowane boki pocierać czosnkiem. Dolną połówkę chleba pocierać pomidorami, aż większość soku zostanie wchłonięta, następnie ułożyć skórki pomidorów i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
BagietkaBagietka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Na pomidorach ułóż plasterki awokado, a następnie dodaj boczek i podsmaż. Koniec z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Curly EndiveCurly Endive
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
W porcji: kalorie 540; tłuszcz 39 g (nasycony 7 g); Cholesterol 21 mg; Sód 742 mg; węglowodany 37 g; błonnik 11 g; białko 15 g
7
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn