Avocado BLTs
Avocado BLTs to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 15g białka, oraz 54g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz oliwę z oliwek, boczek, bagietkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Blty z rodzynkami-awokado, BLT z łososia i awokado, oraz Najlepsze Blty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 8 do 10 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Pokrojone boki pomidorów przyprawiamy solą.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Szczotkować ścięte boki bagietki z oliwą z oliwek i grillować, przycięte strony w dół, aż do tosty, o 2 protokół. Grillowane boki pocierać czosnkiem. Dolną połówkę chleba pocierać pomidorami, aż większość soku zostanie wchłonięta, następnie ułożyć skórki pomidorów i doprawić solą i pieprzem.
Na pomidorach ułóż plasterki awokado, a następnie dodaj boczek i podsmaż. Koniec z chlebem.
W porcji: kalorie 540; tłuszcz 39 g (nasycony 7 g); Cholesterol 21 mg; Sód 742 mg; węglowodany 37 g; błonnik 11 g; białko 15 g
Zdjęcia Antonis Achilleos