ATSA Pikantna Kiełbasa Do Pizzy

ATSA Pikantna Kiełbasa Do Pizzy
Przepis ATSA pikantna kiełbasa Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, mielonego indyka, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pikantna Kiełbasa Pizza Pie, Pikantna Kiełbasa Do Pizzy, oraz Pikantna kiełbasa i Gorgonzola Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Drenaż.
3
Uwaga: kiełbasę można zamrozić w plastikowych torebkach na zamek błyskawiczny do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn