Przepis ATSA pikantna kiełbasa Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, mielonego indyka, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pikantna Kiełbasa Pizza Pie, Pikantna Kiełbasa Do Pizzy, oraz Pikantna kiełbasa i Gorgonzola Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Drenaż.
3
Uwaga: kiełbasę można zamrozić w plastikowych torebkach na zamek błyskawiczny do 3 miesięcy.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.