Azjatycki mostek wołowy (garnek) może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 44g białka, oraz 15 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, mostek wołowy, szybkie gotowanie tapioka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać szybkie gotowanie tapioca można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Ciasteczka Melasy Imbirowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Garnek "Wędzony" Mostek Wołowy, Wołowina Azjatycka (Garnek Crock), oraz Crock-Pot Asian Style Shredded Beef dla podobnych receptur.
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Redbank Long Paddock Shiraz-Cabernet. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.