Art Smith ' s czosnek puree kalafior
Art Smith ' s czosnek puree kalafior jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, kalafior, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 65 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest znakomite. Spróbuj Czosnek Puree Kalafior, Czosnek Puree Kalafior, oraz Czosnek Puree Kalafior dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodać kalafior i szczyptę soli do wrzącego garnka z wodą i gotować aż gotowane przez i bardzo miękkie, o 10 protokół.
Dobrze spuścić i szybko dobrze wysuszyć ręcznikami papierowymi.
Dodaj gorący kalafior do robota kuchennego z rosołem z kurczaka, ser, oliwa z oliwek, jogurt i czosnek i proces, aż będzie gładka. Wymieszać szczyptę soli i pieprzu oraz posiekany rozmaryn i podawać od razu.